Tweet
Επιλέξτε γλώσσα: Ελληνικά English

SunTek - Εταιρία κατασκευής Φωτοβολταϊκών Σταθμών με έδρα την Ελασσόνα

H SunTek, νεοσύστατη, ιδιόκτητη εταιρία παραγωγής και πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά προερχόμενης από ΑΠΕ, αναλαμβάνει την υπεύθυνη μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και συστημάτων γεωθερμίας ανώτερης ποιότητας και αποδοτικότητας.

SunTek Τα τελευταία χρόνια, έχοντας υπ όψιν την εξάντληση των αποθεμάτων του πετρελαίου και των παρελκομένων του (φυσικό αέριο) έχει γίνει επιτακτική η ανάγκη για στροφή σε νέες ενεργειακές λύσεις προερχόμενες από τις ΑΠΕ, (ηλιακή ενέργεια, αιολική ενέργεια, γεωθερμία).

Έχοντας σκοπίμως περιορισμένο το εύρος των αντικειμένων της, πάντα προσανατολισμένο στις «καθαρές» πηγές ενέργειας, προσβλέπει στην συνεχή επιστημονικά δομημένη και πλήρως ολοκληρωμένη γνώση των εξελίξεων.

Έτσι, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση της μακρόχρονης πείρας της Βαρνάς Ε.Τ.Ε. και την συνεργασία με τους κορυφαίους προμηθευτές σας εγγυάται την καλύτερη απόδοση.

 

arrow Κατασκευή και πώληση έτοιμων φωτοβολταϊκών πάρκων μέχρι 100 Κw

arrow Κατασκευή φωτοβολταικών σε οικιακές – βιομηχανικές στέγες

arrow Συστήματα γεωθερμίας για συνολικό όφελος σε ψύξη – θέρμανση έως -65%

arrow Πάνελ – inverter – βάσεις στήριξης με ευρωπαϊκό (γερμανικό - σουηδικό) εξοπλισμό για υψηλές αποδόσεις

arrow Εξειδικευμένα συνεργεία

arrow Δυνατότητα χρηματοδότησης με προϋποθέσεις στο 50% της επένδυσης

Γεωθερμία

Γεωθερμία Η αρχή της αβαθούς γεωθερμίας είναι εξαιρετικά απλή: βασίζεται στο γεγονός ότι λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης η θερμοκρασία του εδάφους είναι σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και κυμαίνεται από 18 έως 22oC βαθμούς Κελσίου.

Η γεωθερμία είναι μία ανεξάντλητη και καθαρή πηγή ενέργειας και είναι διαθέσιμη από τη φύση δωρεάν όλο το χρόνο χωρίς να εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.

H γεωθερμική ενέργεια είναι διαθέσιμη 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο. Η αβαθής γεωθερμία αξιοποιεί τις ιδιότητες θερμοεναλλαγής του νερού και την ήπια θερμοκρασία του εδάφους, η οποία παραμένει σχεδόν σταθερή όλο το χρόνο ανεξάρτητα από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες και παρέχουν αποδοτική θέρμανση, κλιματισμό και ζεστό νερό χρήσης στα κτίρια. Η χρήση της αβαθούς γεωθερμίας για θέρμανση και κλιματισμό έχει σημαντικά οικονομικά πλεονεκτήματα από την εξοικονόμηση συμβατικών καυσίμων, 30% μικρότερο κόστος λειτουργίας από το καλύτερο αερόψυκτο σύστημα, κόστος συντήρησης μόλις το 1/3 από αυτό ενός συμβατικού συστήματος θέρμανσης – κλιματισμού και σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (25 - 30 έτη).

Πλεονεκτήματα

Τα κύρια πλεονεκτήματα της αβαθούς γεωθερμίας είναι:

+ Αξιόπιστη τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον χωρίς εκπομπές αέριων ρύπων

+ Άντληση δωρεάν ενέργειας από το υπέδαφος για θέρμανση και ψύξη κτιρίων, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

+ Εξοικονόμηση 75% της ενέργειας που απαιτείται για θέρμανση και 40% για δροσισμό-ψύξη ενός κτιρίου.

+ Μείωση των δαπανών της κατοικίας για θέρμανση και κλιματισμό από 25-75%.

+ Χαμηλό κόστος συντήρησης εγκατάστασης και εξοπλισμού. Οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας δεν παρουσιάζουν βλάβες μετά από παρατεταμένη χρήση όπως ορισμένα συμβατικά συστήματα.

+ Απουσία θορύβου κατά την λειτουργία της.

+ Παρέχουν υψηλής ποιότητας άνεση στους εσωτερικούς χώρους.

+ Απαιτείται μικρότερος χώρος για την εγκατάσταση του εξοπλισμού σε σχέση με το συμβατικό λεβητοστάσιο. Δεν απαιτείται λέβητας, δεξαμενή πετρελαίου, ή καπνοδόχος, ενώ δεν απαιτείται αερόψυκτος ψύκτης για τον κλιματισμό του κτιρίου.

+ Μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με μία εγκατάσταση πετρελαίου ή φυσικού αερίου.

Η αβαθής γεωθερμία εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες σε Ευρώπη και Αμερική

Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Φωτοβολταϊκά Συστήματα Τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι μια από τις πιο εξελισσόμενες τεχνολογίες σε ό,τι αφορά την ενέργεια, αφού χρησιμοποιούμε την ηλιακή ενέργεια, η οποία είναι ανεξάντλητη, με σκοπό να παράγουμε ηλεκτρική ενέργεια. Ο τρόπος λειτουργίας των φωτοβολταϊκών στηρίζεται στην μετατροπή της ακτινοβολίας του ήλιου που προσπίπτει πάνω σε ένα φωτοβολταϊκό στοιχείο, πάνελ. Είναι μία ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, φιλική προς το περιβάλλον. Τα τελευταία χρόνια , έχοντας υπ όψιν την εξάντληση των αποθεμάτων του πετρελαίου και των παρελκόμενών του (φυσικό αέριο) έχει γίνει επιτακτική η ανάγκη για στροφή σε νέες ενεργειακές λύσεις προερχόμενες από τις ΑΠΕ , φιλικές προς το περιβάλλον, (ηλιακή ενέργεια, αιολική ενέργεια, γεωθερμία).

Περισσότερα για τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα »

Ισολογισμοί Εταιρίας

Στην κορυφή
Βαρνάς Ε.Τ.Ε.
Εμπιστευτείτε μας για την καλύτερη δυνατή εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων στο χώρο σας με την υπογραφή και την αξιοπιστία της εταιρίας μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βαρνάς Βασίλειος & ΣΙΑ Ε.Ε.

Αργοναυτών 10
ΤΚ 40200, Ελασσόνα

Τηλέφωνο: +030 2493.024472
Fax: +030 2493.024472
E-mail: vvarnas@hol.gr

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Eπισκέψεις: